Галерија

Слики од Детска градинка - Виножито

Јас сум среќен - говорна игра

Изработка на животни

Изработка на куќичка

Новогодишна магија

7 мај - Ден на полицијата

Патронат на ЈОУГД Виножито

Меѓународен ден без автомобили

СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕТЕТО

Едуино - Ден и Ноќ

Едуино - #ЕјТиКадеЛиСеСкри - 2

Светски ден на здравството - Систематски преглед

Летни игри

Отворање на Детска Градинка - Виножито

Штеди бидејќи вреди

Емоции

Дел од експериментите на малите истражувачи

Изработка на првоаприлска маска

Изработка на ладало

Одбележување на детска недела

Среќна нова 2022 година

Едуино - #СиПравимеПриказниСоКартички

23.06.2022

🌈12-ти Септември- Светски ден на забите🦷

Месец на книгата 15 Октомври - 15 Ноември

Денот на пролетта - Еколошка акција

Украсување на новогодишна елка

Изработка на мартинки

Изработка на осмомартовски честитки

Предавање за сетила - Матичен доктор

Изработка на оригами - Пепертука

Креираме, играме, пееме и порачуваме почитувајте ги Детските права

Посета на Дом за стари лица Сончев Дом

Работилница: посета на стоматолог (одржување на лична и орална хигиена)

Уредување на дворна површина

Конструктивна игра - изгради го Скопје

Подготовка на зимница

Едуино - #ЕјТиКадеЛиСеСкри

Новогодишна работилница

Среќна Нова 2023 година🎉

Театарска претстава за деца "Распеана турлитава"

Првиот пролетен ден

Запознавање со професијата Слаткар

Светскиот ден на здравјето🌈

👮‍♂️Ден на македонската полиција👮‍♀️

🦒🐅🐘Посета на Зоолошка🐒🦓🐿

🌈ПАТРОНАТ НА ЈОУДГ ВИНОЖИТО СОПИШТЕ

🌈🌊⛱️Летни авантури

Наша мала фарма

4 години од започнување на работа на ЈОУДГ ВИНОЖИТО

Есенска работилница - есенски панаѓур

Средба и работилница со автор и илустратор

Посета на ПСУ „Сончев Дом Тодоровски“

🎄Новогодишна магија🎄

Професија спортист-фудбалер⚽

Едукативно предавање како да ги четкаме правилно забчињата 🦷

🌺Ден на пролетта🌺

🧛👩‍🚒🧑‍🍳АПРИЛИЈАДА👮‍♂🧑‍🚀🥷

🩺Светски ден на здравјето🦷

🐣Велигденски базар🐣

👮🚓👮‍♀7 Мај - Ден на македонската полиција 👮🚓🔄