Презентации

Детски музички инструменти

Хигиена во домот

Извор на звуци

Кој е поважен

Опасни игри - Сликовница

Сенки

Серија слики - што правам наутро

Сликовница - грдото пајче

Сообраќај

Спротивности

Трите прасиња

Ако сакаш да си силен

Ранетото пиленце

Убавицата и ѕверот

Танцот на снегулките

Светски ден на книгата

Семејство

Здрава храна

Вода на земјата

5 Мај - ден на македонскиот јазик

Работилниците - важен дел во воспитно-образовната дејност

Надарени деца