Среќна Нова 2023 година🎉

Ви посакувамe многу здравје, среќа и благосостојба🎄

🎅Новогодишни сказни за солидарност, уметност и радост🎅
-Театарска престава🧚‍♂️🎅🧚‍♀️
-Посета на Домот за стари лица ''Сончев дом Тодоровски,,👵👴🤝
-Дедо Мраз и слатки задоволства🎅🎁🎀
-Новогодишна приредба 🎄🎉👨‍👩‍👧‍👦