Професија спортист-фудбалер⚽

Денес се запознавме со професија спортист-Фудбалер, спортски игровни активности, рекреација и забава.
Благодарност до фудбалскиот тренер Андреј Ројчинов за прекрасната презентација на професијата и прекрасно поминат ден.