Посета на ПСУ „Сончев Дом Тодоровски“

Понесовме среќа и љубов во нас се вративме исполнети со широки прегратки од Вас 💝 Ви благодариме за гостопримството за љубовта која ја ширите несебично на секој од нас👵👴🙋‍♀🙋‍♂👱‍♀ Посета на ПСУ „Сончев Дом Тодоровски“