Запознавање со професијата Слаткар

Голема благодарност до фирмата Мики пром - што ни овозможија дечињата од детската градинка ВИНОЖИТО да се запознаат со професијата Слаткар и да уживаат во магијата слатки задоволства 🥮🍰🍪